• Hoge kwaliteit filters voor een scherpe prijs
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 25,-
  • Vandaag besteld, morgen in huis

Over ons

 

Welkom bij filtersbestellen.nl!

Bij filtersbestellen.nl kunt u terecht voor al uw WTW filters! Wij hebben een verzameling van de beste WTW filters van verschillende topmerken in ons assortiment en leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Staat uw gewenste filter er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij voegen deze graag toe aan ons assortiment! Zo heeft fitlersbestellen.nl altijd het juiste filter voor u.

Wat zijn WTW filters?

Een juist ventilatiesysteem zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat en is dus onmisbaar. WTW filters zorgen voor het reinigen van deze lucht waardoor uw ventilatiesysteem optimaal functioneert. Om in uw leefomgeving een gezond klimaat te behouden wordt geadviseerd uw WTW filters ieder half jaar te vervangen. Dit zorgt voor verse lucht in uw leefomgeving en is bovendien gunstig voor uw energieverbruik!

Waarom filtersbestellen.nl?

Het leveren van service staat bij ons voorop. U kunt dan ook op een makkelijke manier uw filters via onze website bestellen door het juiste merk, type en aantal te selecteren. Heeft u hier hulp bij nodig? Bel of mail ons dan gerust.

Filtersbestellen.nl levert betaalbare kwaliteit filters en heeft een snelle levering. Doordat de filters bij ons vanuit voorraad worden geleverd, is vandaag voor 13.00 uur besteld, morgen al in huis! Daarnaast worden uw filters vanaf € 25 gratis thuisbezorgd.